19.08.2024

Mathias Smed er ny anfører i TTH Holstebro

Når sæsonen skydes i gang torsdag d. 29. august i Gråkjær Arena, så bliver det Mathias Smed, der påtager sig rollen som anfører. Cheftræner Arnor Atlason har nemlig valgt forsvarsgeneralen som klubbens nye anfører.

Af Morten Damgaard

"I Gråkjær Arena vil I opleve en anfører, der udstråler ro og selvsikkerhed. Jeg er ikke typen, der råber højest, men jeg lægger vægt på dialog og tydelig kommunikation med mine holdkammerater, så de altid ved, hvor de har mig. Og når det er nødvendigt, skal jeg nok sørge for at sætte ild i Gråkjær Arena," siger Mathias Smed.

Mathias Smed har været en fast del af TTH Holstebro i flere sæsoner og har opnået en status som forsvarsgeneral. Hans evne til at skabe stærke bånd til sine holdkammerater, trænerteamet og klubben som helhed gør ham til en naturlig leder.

Cheftræner Arnór Atlason har stor tiltro til Mathias' evner som anfører og fremhæver hans indflydelse i truppen:

"Mathias Smed er en spiller, som hele holdet ser op til. Hans dedikation og stærke kommunikationsevner gør ham til den perfekte anfører. Han har en stærk relation til både spillertruppen og trænerteamet, og hans rolige tilstedeværelse på banen giver os et stabilt fundament at bygge videre på. Samtidig vil jeg gerne anerkende Miha Zvizej for det fremragende arbejde, han har gjort som anfører," udtaler Arnór Atlason.

Med sæsonstarten lige om hjørnet er optimismen høj i TTH-lejren. Forberedelserne har været intense, og holdet er i en opadgående kurve, klar til at tage udfordringerne op.

"Vi har haft gode træninger, og generelt ser vi en opadgående kurve i træningskampene. De nye gutter bidrager med masser af energi, gå-på-mod, positivitet og godt humør. Vi er fulde af optimisme og glæder os til den 29. august," siger Mathias Smed. 

Forrige Næste