13.08.2024

NRGI ELCON CAMP 2024: En succes fyldt med fællesskab og energi!

TTH Holstebro har netop afsluttet sin første store håndboldcamp, og vi er overvældede over den fantastiske opbakning fra både deltagere og samarbejdspartnere.

Vi vil gerne sende en kæmpe tak til alle de 100 unge håndboldentusiaster, der har deltaget i campen, samt en særlig tak til de unge trænere, som har spillet en central rolle i samarbejde med vores ligaspillere og dermed gjort denne event til en uforglemmelig oplevelse.

Tre dage med håndbold, finter og fællesskab

Fra den 7. til 9. august har børnene i alderen 9 til 14 år haft en aktiv uge fyldt med håndboldtræning, sjove konkurrencer og kreative indslag. Under campen blev deltagerne trænet i finter og forsvarsdueller af både ligaspillere og trænere fra TTH Holstebro. Morten Damgaard, talenttræner i TTH Holstebro, udtaler: “Det har været en super camp fyldt med træning, fællesskab og god energi. Programmet har ikke kun fokuseret på håndbold, men også på at styrke fællesskabet. En af de sjove udfordringer var en konkurrence, hvor deltagerne skulle samarbejde om at få lys på en LED-lystavle.”

Et håndboldevent med el-teknisk twist

Campen blev afholdt i et samarbejde mellem TTH Holstebro og elinstallatørvirksomheden NRGi ELCON, som tilføjede et spændende el-teknisk twist til oplevelsen. Ulrik Friborg Bøjlesen, serviceleder i ELCON, fortæller: “Vi ønskede at tilbyde de unge i lokalsamfundet sjove oplevelser på tværs af klubber, skoler og køn. Vores mål er at styrke fællesskabet og give børnene en anderledes håndboldoplevelse. Selvom håndbolden har været i fokus, håber vi også, at vi har givet et lille indblik i elbranchen.”

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke NRGi ELCON for deres engagerede samarbejde i både planlægning og eksekvering af denne camp. Deres bidrag har været uvurderligt, og vi er dybt taknemmelige for deres støtte og engagement.

 

 

Forrige Næste