23.07.2024

Rasmus Henriksen før første testkamp: ’Jeg vil vinde, uanset hvad vi spiller om’

På fredag tester TTH-spillerne formen af for første gang, når holdet møder TM Tønder på hjemmebane. Kampen bliver Rasmus Henriksens første i TTH-trøjer og han glæder sig til at komme tilbage i ’buret’.

Af Nanna Gantriis

Man skal ikke være i Rasmus Henriksens selskab i mange minutter, før man finder ud af, at den 23-årige målvogter vil vinde. Uanset om det er til fodbold under opvarmning, eller en testkamp mod Tønder, som tilfældet er fredag eftermiddag.

- Jaaaa, der gik nok ikke mange minutter af sæsonens første træning før mine holdkammerater fandt ud af, at jeg vil vinde. Uanset hvad vi spiller om, griner holdets nye målvogter.

Tingene skal testes af

På fredag er der en ny sejr på spil. Denne gang mod TM Tønder, når Henriksen og holdkammeraterne spiller sæsonens første træningskamp.

- Jeg glæder mig til alle de testkampe, vi har. Det er det, vi træner for hver dag og ser frem mod. Så det bliver fedt at få testet nogle ting af mod et Tønder-hold, som har gjort det rigtig godt i 1. division de seneste år, siger Rasmus Henriksen, der forventer fuld fokus fra sig selv og holdkammeraterne.

- Nu har vi godt nok kun haft 1,5 uge sammen. Men jeg forventer alligevel at folk er skarpe, og vi holder vores aftaler. Vi skal have det maksimale ud af disse træningskampe.

Kampen mod TM Tønder spilles i Gråkjær Arena fredag den 26. juli klokken 15.00. Der er gratis entré, og man møder bare op i hallen.

Forrige Næste