30.08.2024

TTH ansætter ny business- og salgschef

Tidligere ligaspiller kommer med stor baggrund i salg og netværk

Hos TTH Holstebro går klubbens salgsteam fra to til tre når vi på mandag, den 2. september byder velkommen til den 43-årige Kristian Pilgaard, som tiltræder en stilling som business- og salgschef.

Kristian Pilgaard har rødder tilbage i Tvis KFUM, og var som ung håndboldspiller med på klubbens ligaholdet i tre år, hvorefter han spillede for Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold.

Efter håndboldkarrieren har Kristian Pilgaard udelukkende haft med salg, netværk og branding at gøre.

Med ansættelsen af Kristian Pilgaard får nuværende salgschef Peder Fruergaard og direktør John Mikkelsen ekstra hænder til at udvikle og styrke klubbens salg- og business område.  

- Vi ser virkelig frem til at få Kristian med på holdet, og nu vil vi fortsætte vores udvikling indenfor salg, netværk og business med vores mange erhvervspartnere. Kristian vil få stor fokus på vores business og netværkstiltag, hvor vi giver vores sponsorer erhvervsfordele og værdi via samhandel mellem sponsorerne, siger John Mikkelsen og fortsætter:

- Med ansættelsen af Kristian Pilgaard får vi en person ind med stort lokalt kendskab, og en person som har stor erfaring i at udvikle salg og netværk. For os er det et rigtig godt match, siger John Mikkelsen.

TTH har det hele

For Kristian Pilgaard kom muligheden med TTH Holstebro på et rigtig godt tidspunkt. Efter første samtale var han klar over at matchet var det rigtige for ham.

- Jeg har altid fulgt godt med i klubbens udvikling gennem årene, og jeg brænder virkelig for at være med til at udvikle klubben. TTH har et af de stærkeste erhvervsnetværk i området, og har i dag et godt fundament til, at vi kan skabe bedre resultater både på og udenfor banen. Jeg ser gode muligheder i at skabe endnu mere værdi til vores mange samarbejdspartnere, og samtidig gøre det attraktivt for nye partnere at være en del af TTH-netværket, siger Kristian Pilgaard, der er bosiddende i Struer med familien.

Forrige Næste