16.07.2024

Underskud efter svær TTH-sæson

Efter flere år med økonomisk balance ender 2023/24 med et større underskud for TTH Holstebro. Den netop afsluttede sæson står tilbage som meget svær både sportsligt og økonomisk.

Klubbens indtægter har ikke kunnet matche de sportslige investeringer, der gennem flere sæsoner er blevet foretaget i bestræbelserne på at bringe TTH Holstebro tilbage i ligaens Top-8. Derfor kommer klubben ud med et forventet underskud på 2,8 millioner kr.

- Vores mål er hvert år at have økonomisk balance, og derfor er det naturligvis et utilfredsstillende resultat, vi kommer ud med efter denne sæson, udtaler TTH-direktør John Mikkelsen.

Klubben indkaldte tilbage i januar måned dens sponsorer, for at fortælle åbent om den økonomiske situation.

- For at styrke vores økonomi fremadrettet, har vi nu gennemført flere justeringer og besparelser, da vi allerede næste sommer gerne skal lande et tilfredsstillende økonomisk resultat. Samtidig skal vi fortsat udvikle og styrke vores kommercielle set-up, siger John Mikkelsen.

Stor opbakning skaber fortsat tro på fremtiden

I TTH Holstebro har vi en flot og loyal opbakning fra mange lokale og regionale sponsorer. Netop sponsorernes store interesse og engagement for klubbens udvikling giver en styrket tro på fremtiden.

- Vi får hvert år en fantastisk opbakning fra vores mange sponsorer, og på trods af vores manglende sportslige resultater, oplever vi, at flere partnere ønsker at indgå længerevarende aftaler med klubben. Vi er taknemmelige for deres opbakning til områdets største sportslige samlingspunkt, og glædes over at de vil være en del af vores store erhvervsnetværk, siger TTH-direktør John Mikkelsen og tilføjer:

- Igennem flere år har klubbens Business-netværk gennemgået en positiv udvikling. Det glæder os at mærke den store interesse for samhandel, der er mellem vores sponsorer, og derfor vil dette også være et område, vi vil udvikle yderligere.

Ligatruppen i TTH Holstebro har første træningsdag i den nye sæson onsdag den 17. juli.

Forrige Næste